Az egyediségre való törekvés mindannyiunkban ott munkálkodik, ezért is próbáljuk annyira kihangsúlyozni a személyiségünket az öltözködésünkkel. Ha menyasszonyi ruháról van szó, ez az igényünk még erősebben megmutatkozik, hiszen az esküvőnk az életünk egyik legfontosabb napjaként van jelen a gondolatainkban. Hogyan tehetjük minél sajátosabbá a menyasszonyi sziluettünket abban az esetben, ha nincs anyagi keretünk rá, hogy teljesen személyre szabott ruhát készíttessünk?

Először is fedezzük fel a saját egyediségünket. Rugaszkodjunk el az általunk látott képektől és benyomásoktól. Mi az, amit először megpillantottunk egy számunkra szimpatikus menyasszonyi ruha kapcsán? Milyen árnyalatokban gondolkozunk? Ha úgy gondoljuk, hogy sokkal jobban illene a hajunk színéhez vagy a bőrünk tónusához egy egészen másfajta szín vagy árnyalat, akkor fedezzük fel magunknak, hogy vajon tényleg igazunk van-e. Egy profi szalonban minden segítséget megkapunk a kísérletezéshez, és olyan véleményezésre számíthatunk, ami tapasztalatból és valódi hozzáértésből fakad.

Az igazán unikális menyasszonyi ruha stílusok olyan tervezői alkotások, melyek sokoldalúan képesek tükrözni a menyasszony egyéni stílusát, ízlését és karakterét. Ezért a letisztultságukból adódóan igénylik a változatos kiegészítőket. Egy-egy menyasszonyi ruha teljesen másképp fog mutatni két egyedi személyiséggel rendelkező menyasszonyon, hiszen gondoljunk arra a temérdek apró vonásra, ami megkülönböztet minket egymástól: az egyéni ízlés, a színválasztás, a frizura, a viselt kiegészítők, a cipő, a fátyol, a fejdísz vagy akár egy ékszer kollekció is teljesen megváltoztatja egy menyasszonyi ruha jellegét.

Fókuszáljunk tehát ezekre a szempontokra, amikor menyasszonyi ruha bérlését fontolgatjuk. Ha szeretjük a csipkét vagy a tüllt, akkor építsük be a kiegészítőinkbe, ha pedig merészebb megoldásokra áhítozunk, akkor válasszunk egy pár feltűnő és gyönyörű menyasszonyi cipőt, például idén hatalmas népszerűségnek örvend a kék lábbeli a menyasszonyok körében.

Az Almássy Éva szalonban minden vonatkozásban az egyediségen, a személyre szabott megoldásokon van a hangsúly.