Ha új abroncsot keresünk autónkhoz vagy motorunkhoz mindenképpen érdemes számításba venni a vásárláskor a webáruházak kínálatait is. Az autó gumi webáruházak jellemzően a középkategóriás gumikból tartanak nagy választékot, de az olcsóbb és prémium termékek is kínálatukban szerepel. Egy webáruház általában több fajta márkát, típust és méretet kínál minden évszakos gumiból, mint egy hagyományos kereskedő. Ennek oka, hogy nem kell egy helyszíni raktárból dolgoznia az értékesítőnek.

A vásárlás az otthon kényelméből történik és akkor, amikor számunkra a legmegfelelőbb az időpont. Lehet ez akár hétvégén vagy az éjszaka közepén is: a webáruház mindig nyitva van. A webshopok lehetővé teszik az árak egyszerű és gyors összehasonlítását. Így könnyedén megtalálhatjuk a legjobb ajánlatot, és olcsóbban juthatunk hozzá a kívánt termékhez legyen az versenyzésre szánt slick gumi vagy járatlan utak felfedezésére gyártott terepjáró gumi.

A szállítás kényelmes, hiszen a kiválasztott terméket közvetlenül házhoz hozzák. Ha az a kényelmesebb, van mód személyes átvételre is. Ha a termékkel nem vagyunk megelégedve vagy hibáztunk és rossz méretet választottunk, könnyedén visszaküldhetjük azt vagy kérhetjük a méret cseréjét. Persze ebben nem kell teljesen saját tudásunkra támaszkodni: a jobb gumis webáruházak, mint például a TutiGumi segítőkész és kompetens ügyfélszolgálatot üzemeltetnek, így ha kérdésünk van fordulhatunk hozzájuk bátran a rendelést megelőzően is.

Az autógumik mellett a legtöbb webáruház keréktárcsák forgalmazásával is foglalkozik. Akár egy menő alufelni, akár egy strapabíró és funkcionális acélfelni kínál választ aktuális problémánkra, biztosan találunk megfelelőt.

A webáruházakban ráadásul nem csak az eladó véleményét láthatjuk a termékekről, hanem a korábbi vásárlóékat is, Így olyan hasznos információkhoz juthatunk a termékekről, amit egy hagyományos üzletben sosem tudnánk meg. Akkor is érdemes tehát ellátogatni egy webáruházba, ha eredeti tervünk az, hogy a gumit személyesen vásároljuk meg valahol.

Érdekes cikkek

Kormánymű felújítás vagy csere – melyik a jobb megoldás?

Kormánymű felújítás vagy csere - melyik a jobb megoldás?
2023.04.05.

A kormánymű gépjárművünk erősen igénybe vett alkatrészeinek egyike, aminek tökéletes működése nélkül elképzelhetetlen a biztonságos autózás. A gyakori városi használat és a rossz útminőség is hozzájárul ahhoz, hogy a kormánymű

Apró probléma, gyors autószerviz látogatás

Apró probléma, gyors autószerviz látogatás
2023.03.04.

Apróbb problémák esetén sokszor gondoljuk, hogy bejelentkezés nélkül is hipp-hopp elvégezhető néhány kisebb javítás a legközelebbi autószerviz gyors meglátogatásával. Ugyan valóban van olyan eset, amikor csak egy célszerszámra és egy

Az autóbérlés helyettesítője, az autó megosztás

Az autóbérlés helyettesítője, az autó megosztás
2023.03.04.

Ha hamarosan utazunk, kellemetlen meglepetésben lehet részünk, ha terveink között szerepel az autóbérlés. A 2020-ban kezdődött autóhiány sajnos még mindig komoly problémát jelent nemcsak a privát használatnál, de az EuroRent