Amikor társkereső irodát választunk, az fontos döntés lehet az életünkben, hiszen a közvetítői szolgáltatás nem kevesebbre biztosít lehetőséget, minthogy megtalálhassuk végre életünk párját. Ezért lényeges az, hogy alaposan megfontoljuk, melyik iroda lenne számunkra megfelelő, és milyen szempontok élveznek proritást a keresés során.

Az olvasott referenciák segíthetnek abban, hogy jobban megértsük egy-egy társkereső működését. A referenciák felhasználhatók arra, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az adott iroda megbízható, és hogy más ügyfelek is elégedettek voltak-e az ott kínált szolgáltatásokkal. Arra persze érdemes felkészülnünk, hogy nem feltétlenül vár minket 100%-ban csupa sikersztori, de ez nem is kell, hogy így legyen. Mint minden szolgáltatás esetében, itt is megeshet, hogy negatív visszajelzésekkel találkozunk.

Ilyenkor viszont célszerű a többségi véleményre hallgatnunk, mivel ezek a negatív beszámolók fakadhatnak abból is, hogy valaki pl. még alig vágott bele a társkeresés folyamatába, de türelmetlenségből szinte azonnal feladta. Egy ilyen személy nem feltétlenül saját magát teszi felelőssé a sikertelenségért, hanem inkább a közvetítői munkát nevezi elégtelennek. Egy ilyen vélemény azonban nem lesz objektív mérőeszköz, ha éppen egy szimpatikus és hozzáértő szakértőt keresünk.

Aki az online társkereső oldalak felszínességét nem találja elég alaposnak, az a személy pozitívan csalódhat a minőségi személyes párközvetítésben. Egy Exkluzív Társkereső Iroda révén színvonalas úton léphetünk kapcsolatba más egyedülállókkal, és a társkereső folyamatok minden mozzanata személyre szabott módon történik.

A diszkrét, szakmailag felkészült közvetítő jóvoltából kizárólag olyan profilok kerülnek be a látóterünkbe, melyek erős egyezést mutatnak a miénkkel. Így elkerülhetjük a sok felesleges” kört, és nagyobb eséllyel találkozhatunk azzal az egyetlen személlyel, akivel maradéktalanul megértjük egymást. A profilalkotás tehát kulcsfontosságú a társkeresésben, ha azonban közvetítő támogatásával alkotjuk meg a sajátunkat, az remek kiindulópont lehet az ismerkedéshez.