A menyasszony által választott ruha stílusa és színe nagyban befolyásolja az esküvő atmoszféráját. De milyen színű ruhát válasszunk magunknak? A fehér, mint uralkodó esküvői ruha szín már jelenti azt, amit régen, és senkit sem szólnak meg azért, ha merőben más tónust választ az esküvői viseletéhez.

Fontos tehát megjegyezni, hogy a jelenben egyáltalán nincs olyan szabály, amely szerint bizonyos színeket ajánlott, vagy éppen nem ajánlott viselni, hiszen nem egyszer előfordul, hogy a menyasszony rikító kékben, vagy éppen fekete színű esküvői ruhában mondja ki a boldogító igent. A szabad színválasztás rengeteg ajtót megnyit előttünk, azonban akad néhány általános irányelv, amit érdemes betartanunk, amikor esküvői ruhát keresünk magunknak.

A színekkel gazdagított trendek ellenére a fehér esküvői ruha még mindig az egyik legnépszerűbb viseletnek tekinthető. A fehér nagyon tiszta és elegáns lehet, de az igazi hófehér mindenképpen megfontolandó, mivel erősen sápaszthat. A menyasszonyi ruha kiválasztásánál figyelembe kell venni a bőrünk tónusát, a hajunk és szemünk színét is. A nagyon világos bőrű menyasszonyoknak ajánlott a törtfehér, vagy a krém színű ruhák közül válogatniuk, míg a sötétebb árnyalatú bőrrel rendelkező hölgyek számára sokkal inkább javasoltak a melegebb tónusok, például a pezsgő, vagy a bézs különböző árnyalatai.

A színek kiválasztásánál nem csupán a saját színeink számítanak, hanem az esküvő témáját, illetve a helyszínt is figyelembe kell venni. Ha a menyasszony valami merészebbet és különlegesebbet szeretne viselni, akkor a határ a csillagos ég, de ha középutas megoldást keres, akkor érdemes megfontolnia a pasztell színeket, mint például a rózsaszínt vagy a lilát. Ezek az árnyalatok nagyon nőiesek és romantikusak, és kiválóan illeszkednek a tavaszi, illetve a nyári esküvőkhöz. Dönthetünk úgy is, hogy külön szoknya, illetve külön felsőrész alkotja majd a sziluettünket, és ezek az elemek színben eltérnek, de mégis harmonizálnak egymással.

A Veronica Lang szalonban hagyományos modelleket, és terhes menyasszonyi ruha fazonokat egyaránt találhatunk. A kismama esküvői ruha kínálat terén hatalmas változatosságra számíthatnak a várandós menyasszonyok, így nem kell aggódniuk a méret, a stílus, vagy a kényelem miatt.

A menyasszonyi öltözéken túl alkalmi ruhák, koszorúslány ruhák és szalagavató bálra szánt darabok is megtalálhatóak a választék sorai között.

Érdekes cikkek

Rusztikus menyasszonyi ruha a természet szerelmeseinek

Rusztikus menyasszonyi ruha a természet szerelmeseinek
2023.04.27. 0 Comments 0 tags

Az esküvői tervezés során egyre népszerűbbé válik a rusztikus stílusú esküvők koncepciója. A rusztikus esküvők egyfajta vidéki varázslattal itatják át, az egyszerűséget és a természetességet preferálva, az intimitás érzését állítják

A pelenka felhelyezés pszichológiája

A pelenka felhelyezés pszichológiája
2023.05.18. 0 Comments 0 tags

Az első gyerek születésekor a friss szülőknek minden újdonság és túlzás nélkül megterhelő is lehet. Természetesen ez alól a pelenkázás sem kivétel, sok szülő számára stresszel teli feladat. Az újdonsült

Harc a tél ellen: kék csizmával a jókedvért!

Harc a tél ellen: kék csizmával a jókedvért!
2023.03.04. 0 Comments 0 tags

A tél a kényelmes takarók, a forró kakaó és a meleg csizma ideje, hogy megvédjék a kis lábakat a hidegtől. És mi lehetne szórakoztatóbb, mint egy divatos téli, kék Primigi