Klasszikus és ultranőies menyasszonyi ruha típusok után kutatva nagy valószínűséggel hamar a látóterünkbe kerül egy örök klasszikus: a sellő fazonú esküvői ruha.

A sellő fazonú esküvői ruha előnyei

A báli fazonokkal, vagy az A-vonalú sziluettekkel ellentétben a sellő fazon segít a mindenki által áhított homokóra alkatot megteremteni, mivel hihetetlenül előnyösen hangsúlyozza a csípőt, és a nőies formákat. Kevés más stílus létezik, ahol ennyire kifinomult módon keveredik egymással a drámai, illetve a romantikus megjelenés. A sellő fazon alacsony menyasszonyoknak is megfelelő választás lehet, mivel optikailag nyújtja az alakot, és kecsesen nőiessé varázsolja a kissé fiúsabb” formákat.

A fazon önmagában nem igényel túlzott feltűnést, hiszen jelen esetben a forma magában hordozza az egyediséget és az exkluzivitást. A stílus modern és letisztult, de a finomabb díszítések, például antik csipkével gazdagított részletek nagyon előnyösek lehetnek.

A sellő fazon hátrányai

Ennek a stílusnak a legnagyobb hátránya az, hogy valamennyivel jobban lekorlátozza a mozgási lehetőségeket, mint egy könnyedebb, a test vonalát nem annyira szorosan követő modell. Tehát nem csupán az esztétikumra vonatkozó jelzőket érdemes megfontolni, mielőtt elköteleződnénk a sellő fazon mellett, hanem a kényelmi szempontokat is fontos górcső alá vennünk.

Ha az esküvőnket rengeteg tánccal egybekötve képzeljük el, akkor nem biztos, hogy egy ilyen esküvői ruha lesz a legjobb választás, vagy ha mégis, akkor érdemes átgondolnunk a menyecske ruha lehetőségét, ahol is egy lazább stílust kiválasztva, éjfélkor lecserélhetjük drámai sziluettünket.

Összegzés

Bárhogy is döntsünk, a legfontosabb a minőség, hiszen ez fogja leginkább meghatározni azt, hogy a viselt modell mennyire képes megkoronázni a megjelenésünket. A Veronica Lang szalonban a legnagyobb divattervezők kreációit próbálhatjuk fel, és a kedvező árszabásnak köszönhetően álmaink menyasszonyi ruhája anélkül ékesítheti a megjelenésünket, hogy túlzott terhet rónánk vele az esküvői költségvetésre.

Az esküvői szalon Budapest frekventált pontján helyezkedik el, így könnyen megközelíthetjük, ráadásul előzetes időpont lefoglalása nélkül is érkezhetünk, ha a napirendünk zsúfoltsága miatt nehezen sikerül előre tervezni.

Érdekes cikkek

A legőrültebb pelenka modellek

A legőrültebb pelenka modellek

A pelenkák világa folyamatosan változik, és egyre több különleges modell jelenik meg a piacon. Az egyik legkülönlegesebb pelenka az okos Lord Shop pelenka, amely okostelefonos alkalmazással rendelkezik. A beépített szenzorok

Harc a tél ellen: kék csizmával a jókedvért!

Harc a tél ellen: kék csizmával a jókedvért!

A tél a kényelmes takarók, a forró kakaó és a meleg csizma ideje, hogy megvédjék a kis lábakat a hidegtől. És mi lehetne szórakoztatóbb, mint egy divatos téli, kék Primigi

A színek szerepe az esküvői ruha kiválasztásában

A színek szerepe az esküvői ruha kiválasztásában

A menyasszony által választott ruha stílusa és színe nagyban befolyásolja az esküvő atmoszféráját. De milyen színű ruhát válasszunk magunknak? A fehér, mint uralkodó esküvői ruha szín már jelenti azt, amit