Az Appel termékeket csak iPhone szerviz érintheti ahhoz, hogy eszközeink garanciája megmaradjon. Ugyanakkor az Appel sem vállal végtelen garanciát, ellenben szolgáltatásuk díja minden esetben magas marad. Létezik olcsó iPhone szerviz, csak azt kell elengednünk, hogy mindent hivatalos márkaképviselet végezzen.

Egy megbízható márkafüggetlen mobil szerviz sok esetben ugyanolyan minőségi munkát tud kínálni, mint a hivatalos iPhone szerviz, csak sokkal kedvezőbb áron. Választhatunk a gyári alkatrészek és utángyártott lehetőségek közül is – a garancia leteltével ez már nem szentségtörés. Nem utolsó sorban, az így beépített alkatrészekre ugyanúgy vonatkozik forgalmazói garancia, mint ha azt a hivatalos almás szervizben vásároltuk volna.

Több éves mobilunkkal a kijelző cseréje, üvegfólia megújítása vagy egy adatmentés miatt nyugodtan fordulhatunk az évtizedes tapasztalattal rendelkező, képzett szakembereket alkalmazó márkafüggetlen szolgáltatókhoz. Budapesten ilyen a Mobee iPhone szerviz a Corvin közben, de minden nagyobb városban találhatunk jó referenciákkal rendelkező szervizt. Szintén előny lehet, hogy különböző gyártótól származó mobiljaink szervizelését ugyanazon a bevált helyen intézhetjük minden alkalommal.

Ha nem tudjuk, mi hibásodott meg mobilunkon, akkor is forduljunk bizalommal a szerelőkhöz. A bevizsgálás után javaslatokat fogunk kapni a probléma megoldására. Az, hogy melyik alternatívát választjuk, milyen alkatrész kerüljön beépítésre készülékünkbe, minden esetben a mi döntésünk. A szerelés az esetek többségében a helyszínen megvárható, vagy a készülékért néhány órán belül vissza lehet menni. Arra is van mód, hogy a probléma leírása mellett futárral küldjük a Mobee-ba készülékünket és azt a javítás után ugyanilyen módon kapjuk vissza.

Olyan készülék típusok és márkák szerelését is vállalják, amik hazánkban nem kerültek forgalomba. A márkafüggetlen szervizek széles beszállítói kapcsolatrendszerének köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy az általunk keresett alkatrész nem elérhető. A hivatalosság helyett rugalmasságot és kedvező árakat kapunk, miközben a minőségből nem kell leadnunk.

Érdekes cikkek

Diszkrét és igényes társkereső szolgáltatás

Diszkrét és igényes társkereső szolgáltatás

Amikor társkereső irodát választunk, az fontos döntés lehet az életünkben, hiszen a közvetítői szolgáltatás nem kevesebbre biztosít lehetőséget, minthogy megtalálhassuk végre életünk párját. Ezért lényeges az, hogy alaposan megfontoljuk, melyik

A mexikói utak új sztárja Durango

A mexikói utak új sztárja Durango

Egy Cancun nyaralás felejthetetlen estéi, az esőerdőben megbújó inka romok látványa vagy Playa del Carmen partjain történő pihenés már sokak számára egybeforrt a mexikói utak képével. Miközben a Yucatán-félsziget vitathatatlanul

Társkereső szolgáltatások profiktól minőségre törekvőknek

Társkereső szolgáltatások profiktól minőségre törekvőknek

A társkereső alkalmazások és weboldalak egyre komplexebb keresési feltételekkel igyekeznek biztosítani azt, hogy az egyedülálló nők és férfiak megtalálják a tökéletes partnert, akivel minden tekintetben kompatibilisak. Tény, hogy az algoritmusok