Rusztikus menyasszonyi ruha a természet szerelmeseinek

Rusztikus menyasszonyi ruha a természet szerelmeseinek
2023.04.27. 0 Comments

Az esküvői tervezés során egyre népszerűbbé válik a rusztikus stílusú esküvők koncepciója. A rusztikus esküvők egyfajta vidéki varázslattal itatják át, az egyszerűséget és a természetességet preferálva, az intimitás érzését állítják a ceremónia középpontjába.

A dekorációk, mint például faasztalok, székek és az ágakból készült kiegészítők elősegítik a természettel való kapcsolatot és hozzájárulnak a környezetbarát esküvői koncepcióhoz. A szabadban tartott rusztikus esküvőknek különleges bájuk van: az újdonsült házaspár csodálatos környezetben, a szabad ég alatt ünnepelheti meg ezt a különleges eseményt azokkal együtt, akik fontosak a számukra.

De milyen menyasszonyi ruha illik egy rusztikus menyegzőhöz?

A rusztikus esküvők ideálisak azoknak a pároknak, akik tudatosan keresik az egyszerű dolgokban a szépséget. Egy ilyen esküvőn mind a dekoráció, mind az ételek egyaránt a természetet, valamint az egyszerűséget éltetik. A menyasszonyi ruha stílusának is ezt az üzenetet érdemes közvetítenie. A letisztult, visszafogott, vintage vagy bohém, és mégis elegáns esküvői ruhák nagyszerűen passzolnak az ilyen jellegű ünnepségekhez.

Egy rusztikus esküvői ruha gyakran készül természetes anyagokból, például pamutból, selyemből vagy viszkózból. Ezek az anyagok kellemes viseletet biztosítanak. A menyasszonyi ruha díszítéséhez gyakran használnak csipkés rátéteket, gyöngyöket és a virágokat, ezek segítségével még inkább kiemelhetjük a menyasszonyi ruha egyediségét.

A rusztikus stílusú esküvői ruhák általában nem rendelkeznek hosszú uszállyal, abronccsal, vagy fűzővel, így könnyű mozogni bennük. Ez nem csupán a stílusbeli tényezőket szolgálja, hanem a praktikumot is, hiszen egy természetközeli esküvőhöz nem igazán passzol az impozáns, terjedelmes hercegnős fazon.

Egy rusztikus menyasszonyi ruha általában könnyen kombinálható olyan kiegészítőkkel, mint például egy kalap, egy pár csizma, vagy éppen olyan ékszerek, amik fokozzák a természetes hatást a menyasszonyi megjelenésben. Az ilyen kiegészítőkkel a rusztikus menyasszonyi ruha egyszerre lehet klasszikus és bohém, ami nagyszerű választás lehet azok számára, akik szeretnék valamivel feldobni a megjelenésüket.

Az Almássy Éva szalonban különleges darabok várnak minket, függetlenül attól, hogy a rusztikus megjelenést preferáljuk, vagy éppen egy tradícionális, éteri kollekció darabjai keltették fel a figyelmünket. Időpont nélkül is érkezhetünk, de érdemes előzetesen tájékozódnunk a nyitvatartásról.